• Home
  • /
  • Vergoeding door de verzekering

Vergoeding door de verzekering

Ik ben aangesloten bij de MBOG (Maatschappij ter Bevordering van Orthomoleculaire Geneeskunde) en wordt (geheel of gedeeltelijk) vergoed door een groot aantal verzekeringen, mits je een aanvullende verzekering hebt voor alternatieve zorg.

Wat je verzekeraar daadwerkelijk vergoedt hangt dus van je verzekering af. Klik hier voor een overzicht.

Alle gegevens die nodig zijn om te kunnen declareren staan op de facturen die je van mij krijgt, maar hieronder staan ze nogmaals opgesomd:

AGB code M.H. van Weeren, Orthomoleculair Therapeut: 90102335
Lid MBOG TL1060
AGB code Groothuizen Beheer BV: 90061795
“De Voedingstherapeut” is een handelsnaam van Groothuizen Beheer bv.

Mijn algemene voorwaarden kun je hier vinden.

Let wel: ik ben géén arts en ik stel géén diagnose! Ik heb wel meerdere HBO-niveau opleidingen gevolgd en moet – om lid te kunnen zijn van de MBOG (zodat mijn consulten in aanmerking komen voor vergoeding) – jaarlijks bijscholingen volgen. Sommige verzekeraars vergoeden echter alleen orthomoleculair artsen (en sommige verzekeraars onderkennen niet het belang van goede voeding en vergoeden ons helemaal niet meer), dus let daarop als vergoeding belangrijk voor je is.

Scroll naar top