• Home
  • /
  • Vergoeding door de verzekering

Vergoeding door de verzekering

Ik ben sinds 1 januari 2024 aangesloten bij de het Collectief Alternatieve Therapeuten (CAT), BO nr.: 113652023-11-21.

Aangezien steeds meer verzekeringen complementaire zorg niet vergoeden, of alleen vergoeden bij een aanvullende verzekering, heb ik ervoor gekozen om niet langer vergoed te worden maar in plaats daarvan mijn tarieven laag te houden.
Dit maakt mijn hulp voor meer mensen toegankelijk.

Als vergoeding belangrijk voor je is, bespreek dit dan met me. Ik kan misschien iets voor je doen, of je doorverwijzen naar een collega die nog wél vergoed wordt!

AGB code M.H. van Weeren, Orthomoleculair Therapeut: 90102335
Lid Collectief Alternatieve Therapeuten (CAT), BO nr.: 113652023-11-21
AGB code Groothuizen Beheer BV: 90061795

Mijn algemene voorwaarden kun je hier vinden.

En dan nog even dit: ik ben géén arts en ik stel géén diagnose! Ik heb wel meerdere HBO-niveau opleidingen gevolgd en volg regelmatig bij- en nascholingen om zo op de hoogte te blijven van recente ontwikkelingen in het vakgebied en mijn kwaliteit als therapeut te waarborgen. Als je wilt weten wat ik allemaal gedaan heb kun je dat hier nalezen.

Scroll naar top