• Home
  • /
  • Vergoeding door de verzekering

Vergoeding door de verzekering

Ik ben aangesloten bij de MBOG (Maatschappij ter Bevordering van Orthomoleculaire Geneeskunde) en wordt (geheel of gedeeltelijk) vergoed door een groot aantal verzekeringen, mits je een aanvullende verzekering hebt voor alternatieve zorg.

Helaas zijn er echter steeds meer verzekeraars voor wie preventie en niet-reguliere zorg geen prioriteit is. Die vergoeden mij dus niet.
Verder vergoeden sommige verzekeraars alleen orthomoleculaire artsen (en dat ben ik niet, ik ben een therapeut).
Maar in 2021 vergoedt VGZ mij wel (40€ per consult)!

Als vergoeding belangrijk voor je is, lees je polis er dan op na of bel je verzekering.
De verzekeringscode is 24000 – orthomoleculaire behandelingen.
Je vindt hier meer informatie over vergoeding.

Let op: “De Voedingstherapeut” is een handelsnaam van Groothuizen Beheer bv, en wordt daarom in het zoeksysteem van een aantal verzekeringsmaatschappijen niet als “De Voedingstherapeut” vermeld.
Je moet in dat geval dus zoeken op “Groothuizen Beheer bv”!

AGB code M.H. van Weeren, Orthomoleculair Therapeut: 90102335
Lid MBOG TL1060
AGB code Groothuizen Beheer BV: 90061795

Mijn algemene voorwaarden kun je hier vinden.

En dan nog: ik ben géén arts en ik stel géén diagnose! Ik heb wel meerdere HBO-niveau opleidingen gevolgd en moet – om lid te kunnen zijn van de MBOG (zodat mijn consulten in aanmerking komen voor vergoeding) – jaarlijks bijscholingen volgen.

Scroll naar top